OVER ONS

Al sinds 2007 is Inventio de oplossing voor elk interieur. Voor zowel de zakelijke als particuliere markt maakt Inventio interieuroplossing op maat. Van een exclusieve woonkeuken tot een eigentijds kantoor. Ieder ontwerp is uniek, wat elk project weer een nieuwe uitdaging maakt om te realiseren.

Bedenken is één, realiseren is twee! Een creatief ontwerp ook echt realiseren is een vak apart! Een combinatie van ouderwets vakmanschap, jarenlange ervaring en de nieuwste technologieën op het gebied van engineering, voorbereiding en productie resulteert in een uniek eindproduct welk aan alle gestelde doelen voldoet. Onze onderscheidende kracht vertaalt zich in een snelle levertijd, flexibiliteit en betrouwbaarheid!

Een kennismaking, uw persoonlijke wensen, dat is het uitgangspunt voor ieder project. Met het ontwerp als uitgangspunt worden vervolgens materialen, kleuren en maatvoeringen bepaald, geheel conform budget! De uiteindelijke productie en montage vormen een zichtbare vertaling van het ontwerp. De productie is maatwerk bij Inventio. De basis is een goede werkvoorbereiding waarbij de inmeetgegevens worden omgezet in gedetailleerde werktekeningen. Moderne machines en bekwame meubelmakers staan borg voor een zeer zorgvuldige afwerking. Voor de productie is er zorgvuldig ingemeten. Bij het plaatsen krijgt u dus maatwerk geleverd! De eindmontage is ook een onderdeel van onze dienstverlening. Ieder interieur wordt tot in de puntjes afgewerkt…

Aan ieder project wordt door een hecht team met veel passie en nauwkeurigheid gewerkt. Ons team bestaat uit:

Ruben van Maurik Directeur
Slawek Andruszkow Projectleider
Melvin Visser Werkvoorbereider
Summer Griffioen Administratief medewerkster

Heeft u een interieur wens, plan of droom? Bel of mail ons, wij denken graag met u mee.